Esküvõi és Alkalmi Ruhaszalon
8200 Veszprém Diófa utca 2
(30) 498 0786
(88) 405 718
 • Benjamin Roberts
  Blue By Enzoani
  Diane Legrand
  Lilly
  Madeline Gardner New York
  Maggie Bridal
  Ronald Joyce

“Több mint 20 évre visszatekintő családi vállalkozásunk célja,az egyéniségének és az adott alkalomnak megfelelően felöltöztetett elégedett Vendég! Üzletünkben törekszünk szakértő, kedves kiszolgálásra és a családias légkör megteremtésére, hogy vendégeink számára ez a hely, meghitt sziget legyen rohanó világunkban.”

evelin esküvői és alkalmi ruhaszalon veszprémÁrukészletünk több híres külföldi és hazai tervező, készítő válogatott modelljeiből áll össze törekedve az egysíkúság és a tömegcikkek elkerülésére. Esküvői ruhakészletünk gerincét 2008 évtől a Veszprémben kizárólagosan forgalmazott LILLY, BENJAMIN ROBERTS, MODECA, BLUE by ENZOINE és MAGGIE BRIDAL menyasszonyi ruhák és a már évek óta forgalmazott WILVORST és CARLO BENETTI férfiöltönyök teszik ki. Tevékenységünk nem csak az esküvővel kapcsolatos szolgáltatás köré csoportosul. Kiszolgálunk szalagavatóra tánc és alkalmi ruhával egyéneket és komplett osztályokat is, ballagási öltönyöket és kiegészítőket akciós áron készítünk méretre. Fontos esemény még az elsőáldozás, erre az alkalomra a kislányoknak többféle fehér ruhát tudunk biztosítani. Előtérbe kerültek a bálok, a céges és családi rendezvények, ahol a megjelenés alkalmi öltözékben illő. Emiatt egyre gyakrabban keresik fel üzletünket mind hölgyek, mind urak. Természetesen a felsorolt ruhákhoz szükséges és illő kiegészítők megvásárolhatók, kölcsönözhetők. A közvetlen beszerzés miatt szalonunk, kedvező árakkal és folyamatos akciókkal várja vendégeit.

Az Evelin még többet nyújt, rendezvények léggömb dekorációját, székszoknyák kölcsönzését vállalja. Így nemcsak a résztvevõket, de a termet is felöltöztetik.